Konturiranje

 • Highlighter Stick

  Highlighter Stick je posebno dizajniran highlighter kremaste teskture za lagano nanošenje. Koristi se za naglašavanje dijelova lica (ispod obrva, unutarnji kut oka, iznad jagodice, vrh nosa i slično). Tekstura omogućava da se brzo nanese i lako blenda. Na vrh četkice nanesite malu količinu formule i nježnim pokretima pređite preko željenog područja koje želite naglasiti.

  49.99Kn
 • Contour Powder Kit

  Ova posebna paleta koja se sastoji od boja za konturu, bronziranje i highlighter, omogućuje stvaranje kontrasta na vašem licu i može oblikovati vaše lice dodajući dimenzije vašoj šminki.

  42.99Kn
 • Contour Crayon

  Contour Crayon – Krejon za konturiranje je pogodan za definiranje i konturu crta lica. Konturiranje bilo kojeg oblika lica za stvaranje oštrijeg izgleda, uže i okruglo lice, mekše konture vilice, definirano suženje ili širenje nosa i definiranje jagodica. Sadrži vitamin E.

  Ovaj proizvod ima više nijansi. Za pregled kliknite na naziv proizvoda.

  24.99Kn
 • Metals Sculpting Palette

  Paleta za obraze  sve u jednom. Predstavlja savršeno trojstvo: kontura, highlighter i rumenilo. Nijanse boja na paleti uljepšavaju lice i dovede ga u savršeno stanje, raspršuju svjetlost i daju svjež i sjajan izgled koži. Nijanse rumenila i hajlajtera su obogaćeni reflektirajućim pigmentima koji daju upečatljiv finiš.

  49.99Kn